24 nov. 2012

Sweet potatoes hash


  • 3 large sweet potatoes, peeled and cut into  cubes
  • 1 tablespoon extra virgin olive oil
  • 1 yellow onion chopped
  • 1 red onion chopped
  • 150g of bacon
  • 2 tablespoons fresh thyme mince
  • salt and pepper
Place a large pan over medium high heat. Add the oil and onions and sauté for 3 minutes.
Add potatoes and continue to sauté for an additional 7 to 10 minutes. 
Season with salt and pepper.
Stir in the chopped bacon and thyme. Adjust seasonings.


  • 3 grosses patates douces, pelées et coupées en cube
  • 1 càs d'huile d'olive
  • 1 oignon coupé 
  • 1 oignon rouge coupé
  •  150g de bacon coupé en petits morceaux
  • 2 càs de thym frais 
  • sel et poivre

Faites chauffer une grande poele, ajouter l'huile et les oignons et faites les revenir pendant 3 minutes.
Ajoutez les patates douces et faire revenir pendant encore 7 à 10 minutes.
Assaisonnez avec sel et poivre.
Ajoutez le bacon et le thym. ajustez l'assaisonnement.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire