11 janv. 2013

Bagels




Bagels are well known throughout the world. These rolls are even now on sale in shops in France. Originally they come from Eastern Europe countries (especially from Poland) and they were imported to the United States and to England by the Jewish population.
Here we have prepared 2 versions.

For 2 persons:
  • 4 bagels
  • 2 slices of smoked salmon
  • Cream cheese
  • 1 fresh onion
  • 2 leaves of iceberg lettuce
  • 2 slices of ham
  • 2 slices of emmental
  • butter
  • 4 pickles
Smoked salmon/cream cheese

Spread the cream cheese (Boursin or Philadelphia) on each side of the bagel cut in 2.
Arrange the salad and then small slices of smoked salmon. Cover with small strips of fresh onions and close.



It's very good, very fresh and a fairly classic version, that you can find in restaurants.

We therefore wanted to try a version more "à la française" to change.

Ham/Cheese/pickle
Spread butter on each side of the bagel cut in 2.
Place 1 slice of ham cut into small pieces, then slices of emmental and eventually 2 pickles cut in half.
(Huuum the French pickles brought back from France are so good - here in England the pickles are sweet... I love them but it is really different)




Les bagels sont bien connus partout dans le monde. Ces petits pains ronds sont même maintenant en vente dans les boutiques en France. A l'origine ils viennent des pays de l'Europe de l'Est (notamment la Pologne) et ont été importés aux Etats-Unis et en Angleterre par les populations juives.
Nous avons fait ici 2 versions.

Pour 2 personnes:
  • 4 bagels
  • 2 tranches de saumon fumé
  • du cream cheese
  • 1 oignon frais
  • 2 feuilles de salade iceberg


  • 2 tranches de jambon
  • 2 tranches d'emmental
  • du beurre
  • 4 cornichons


Saumon fumé/cream cheese
Etaler du fromage crème (Boursin ou Philadelphia) sur chaque côté du bagel coupé en 2.
Disposer de la salade puis des petites tranches de saumon fumé. Recouvrir de petites lamelles d'oignons frais et refermer.

C'est très bon, très frais et une version assez classique, qu'on retrouve dans les restaurants.
Nous avons donc voulu essayer une version plus "à la française" pour changer

Jambon/fromage/cornichon
Etaler du beurre sur chaque côté du bagel coupé en 2.
Disposer 1 tranche de jambon en petits morceaux puis de l'emmental tranché et finir par 2 cornichons coupés en deux.
(Huuum les bons cornichons français ramenés de France - ici en Angleterre les cornichons sont uniquement sucrés... j'adore ça, mais ça n'a rien à voir !)

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