3 mars 2013

Tartines a l'italienne - Italian butty


Il y a des soirs où, chez U&Me on n'a pas trop envie de cuisiner... ça n'empeche qu'on est toujours aussi gourmands. Voici une de nos "recettes express"

Pour 2 personnes

  • 6 tranches de pain (ici au pavot)
  • 3 tranches de jambon cru
  • 2 tomates
  • 1 oignon rouge
  • 1 boule de mozzarella
  • basilic
  • huile d'olive
  • sel et poivre
Installer les tranches de pain sur une plaque à four, arroser d'un peu d'huile d'olive.
Disposer une rondelle d'oignon, une demi tranche de jambon, 2 tranches de tomates, des petits cubes de mozzarella sur chaque tranche de pain. Saler et poivrer et ajouter le basilic.
Mettre au four pendant 20 minutes.


There are some nights when, at U & Me we just don't want to cook... anyway we are still as greedy. Here is one of our 'express recipes'


For 2 persons
  • 6 slices bread (here poppy seeds bread)
  • 3 slices of ham
  • 2 tomatoes
  • 1 red onion
  • 1 ball of mozzarella
  • basil
  • olive oil
  • salt and pepper
Install the slices of bread on a plate in oven, drizzle with a bit of olive oil.
Place half a slice of ham, 2 slices of tomatoes, small cubes of mozzarella cheese on each slice of bread. Salt and pepper and add the basil.
Put in the oven for 20 minutes.

2 commentaires: