30 nov. 2012

Tomato salad - salade de tomates



  • 4 firm tomatoes
  • 3 button mushrooms
  • 3 baby onion
  • 1 shallot
  • Parsley
  • 2 tbsp olive oil
  • 1/2 lemon juice

Cut the tomatoes and mushrooms in small cubes, mince the baby onion and shallots and spread on top of the tomatoes.
Add minced parsley to taste. Stir the olive oil and the squeeze the lemon juice on top. Add salt and pepper to taste. Stir and put in the fridge a few minutes before eating.
  • 4 tomates bien fermes
  • 3 champignons de Paris
  • 3 oignons frais
  • 1 échallote
  • Persil
  • 2 cas d'huile d'olive
  • 1/2 jus de citron

Couper les tomates et les champignons en petits cubes, emincer les oignons et l'échalote et verser sur les tomates,
Ajouter du persil, selon vos gouts. Verser l'huile d'olive et presser le jus de citron. Ajouter du sel et du poivre. Mélanger et mettre au frigo quelques minutes avant de déguster.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire