7 déc. 2012

Chili con carne





Really easy recipe, to eat with rice, or in a baked potato* !
  • 1 tbsp olive oil
  • 500g minced beef
  • 1 onion chopped
  • 800g red kidney beans
  • 3 teaspoon red chili powder
  • 1 red chili
  • Salt and pepper
Heat the olive oil and add the onion, stir till it is golden. Add the minced beef and stir well to crush it in small pieces. When the beef is cooked, add the red kidney beans and stir. Cook them for 20 minutes until they are quite soft and add the chili powder and season to taste. If you really like spicy dishes, cut and add the red chili. Cook for another 20 minutes.
*recipe I will make soon

Recette tres facile, a manger avec du riz ou dans une jacket potato* !
  • 1 cas d'huile d'olive
  • 500g de boeuf haché
  • 1 oignon coupé
  • 800g de haricots rouges
  • 3 cac de poudre de piment rouge
  • 1 piment rouge
  • Sel et poivre
Faire chauffer l'huile d'olive et cuire l'oignon jusqu'a ce qu'il soit doré. Ajouter la viande hachée et bien remuer pour écraser la viande en petits morceaux. Quand le boeuf est cuit ajouter les haricots et mélanger. Faire cuire pendant 20 minutes jusqu'a ce qu'ils soient assez mous et ajouter la poudre de piment. Si vous aimez les plats épicés, couper et ajouter le piment. Cuire pendant 20 minutes de plus.
 * recette a venir

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