20 janv. 2013

Tomato soup - Soupe a la tomate



And here is another of soup recipe this week, yes it is cold here also!
Slightly regressive  (with small pasta in it), this soup is very easy and very fast to do.

  • 1 stock cube
  • 1 onion
  • 1 stalk celery
  • 4 crushed tomatoes
  • 1 handful of grated parmesan
  • 20g soup pastas
  • 1 teaspoon of basil
  • 1 tbsp of olive oil
Cut the previously peeled quartered tomatoes and remove the seeds.
Cut the onions into rings and then fry in olive oil, with the branch of celery cut into sections. When they are golden, add the tomatoes and basil and the stock cube.
Let simmer 10 minutes, then cover with hot water.
Salt, pepper and simmer 10 min yet.
Pass the soup to the mixer and add the soup pastas and the parmesan. Cook for 20 minutes before serving.
Et voila une autre recette de soupe cette semaine, oui il fait froid ici aussi !
Légerement régressive (avec des petites pates dedans), cette soupe est tres facile et tres rapide a faire.

  • 1 bouillon cube
  • 1 oignon
  • 1 branche de céleri
  • 4 tomates concassées
  • 1 poignée de parmesan rapé
  • 20g de pate a potage
  • 1 cac de basilic
  • 1 cas d'huile d'olive
Couper les tomates préalablement pelées en quartiers et les épépiner.
Couper les oignons en rondelles puis les faire revenir à l’huile d’olive, avec la branche de céleri coupée en tronçons. Quand ils sont dorés, ajouter les tomates et le basilic puis le bouillon cube.
Laisser mijoter 10 min puis couvrir d’eau chaude.
Saler, poivrer et laisser encore mijoter 10 min.
Passer la soupe au mixer et ajouter les pates a potage et le parmesan. Laisser cuire pendant 20 minutes avant de servir.

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