- 1 puff pastry
- 6 eggs
- 10 cl of creme fraiche
- 30 g butter
- 50 g grated Gruyère
- 1 kg of tomato
- 1 tbsp of mustard
- olive oil
- salt
- pepper
Roll out the puff pastry on 5 mm thick. Lightly oil a tart dish and garnish with the pastry. Pierce with a fork. Brush with mustard.
Break the eggs into a bowl and beat. Add cream, butter and cheese. Season with salt and pepper.
Scald the tomatoes and peel them. Cut into 2 and remove the seeds. Crush the pulp.
Mix the crushed tomatoes in the previous preparation. Pour the mixture on the bottom of pie. Cook 1 hour at 200 ° C.
Pour 6 personnes:- 1 pâte feuilletée
- 6 œufs
- 10cl de crème fraiche
- 30g de beurre
- 50g de gruyère râpé
- 1kg de tomate
- 1 càs de moutarde
- huile d'olive
- sel
- poivre
Abaisser la pâte feuilletée sur 5mm d'épaisseur. Huiler légèrement un moule à tarte et le garnir de pâte. Piquer le fond. Badigeonner le fond de tarte de moutarde.
Casser les oeufs dans un saladier et battre. Ajouter la crème fraiche, le beurre et le gruyère. Saler et poivrer.
Ébouillanter les tomates et les peler. Les couper en 2 et retirer les graines. Concasser la pulpe.
Mélanger la concassée de tomates à la préparation précédente. Verser le mélange sur le fond de tarte. Faire cuire 1h à 200°C.
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